1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kubilay Tunçer Karga Seven'ın “Sorgu Odası” dizisinde

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u buluşturacak olan “Sorgu Odası” dizisinin çekim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Kubilay Tunçer Karga Seven’ın “Sorgu Odası” dizisinde

“Sorgu Odası” dizisi Karga Seven Pictures’ın merakla beklenen yeni dizisi… Geçen aylarda Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’yı buluşturan Pera Palasta Gece Yarısı” dizisinin çekimlerini tamamlayan şirket yeni projesi “Sorgu Odası”nın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği, Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı dizide Hazal Kaya’ya başrolde Çağlar Ertuğrul eşlik edecek. Dizide Cihan rolüne hayat verecek Kaya’nın ablasını Boncuk Yılmaz, kardeşini ise Melisa Döngel oynayacak.

“Sorgu Odası” dizisinin kadrosuna son olarak usta bir aktör daha katıldı. On parmağında on marifet olan Kubilay Tunçer polisiye dizide “Hayati” karakterin, canlandıracak ve Cihan’ın (Hazal Kaya) babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kendi tiyatrosunu açan Uğur Uzunel’in “Kardeşlerimi Arıyorum” oyununun galası yapıldı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir