1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'yle ilgili Show TV'den son dakika kararı

Show TV RTÜK'ün saat 17.00'de aldırdığı yayın durdurma cezası kararını bu akşamdan itibaren uygulamak yerine tebligatın posta yoluyla kendilerine iletilmesini beklemeye karar verdi.

Kızılcık Şerbeti’yle ilgili Show TV’den son dakika kararı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü yayınlanıyor. Show TV bu akşam RTÜK’ün son dakika aldırdığı kararla ilgili yeni bir hamle yaptı. Kanal yönetimi kendilerine e-posta ile iletilen mahkeme tebligatının posta yoluyla ulaşması gerektiği için dizinin yayınlanmasına karar verdi.

Başta mahkeme kararının bu akşamdan itibaren uygulanması planlanıyordu ancak daha sonra Show TV yönetimi diziyi yayınlama konusunda fikir birliğine vardı ve mahkeme tebligatı posta yoluyla geldikten sonra kararı uygulayacaklarını belirtti. Pazartesi yeniden gerekli itirazların yapılacağı da öğrenildi. Ancak Show TV lisans iptali riski nedeniyle yayını kesmek zorunda kaldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’yle ilgili Show TV’den son dakika kararı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir