1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz'dan “Nursema” itirafı

Gold Film’in Show TV için çektiği Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz “Nursema”ya hayat veren partneri Ceren Karakoç için “Ceren okulda badimdi” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz’dan “Nursema” itirafı

“Kızılcık Şerbeti” dizisinde hayat verdiği Umut karakteriyle beğeni toplayan Serkan Tınaz, Nişantaşı City’s’de kameralara yansıdı. Başarılı oyuncu, “Diziden sonra hayatınızda bir şeyler değişti mi?” sorusuna, “Değişmez olur mu? Her oyuncunun isteyeceği bir proje… Maalesef her projede seyirciden böyle tepki alamıyorsunuz” yanıtını verdi. Yapımın son bölümlerde fenomenlere gönderme yapmasına Tınaz, “Bir süre daha o hikaye devam edecek. Genel olarak gündemi takip eden dizi… Ne oluyorsa benzeri bizim hikayede işleniyor” yorumunu yaptı. Umut karakterine kendisinde bir şeyler kattığını söyleyen oyuncu, “Umut sabırlı biri ama ben daha sabırsızım” ifadesini kullandı.

Nursema karakterini oynayan Ceren Karakoç ile üniversiteden beri arkadaş olduğunu belirten Tınaz, “Çanakkale Üniversitesi’nden beri tanıyorum. Sınıf arkadaşım. Bu mesleği beraber öğrendik. Hep aynı projelerde oynama hayalimiz vardı. Ceren ve eşim yakın arkadaşım. Partner olmamız keyif verici… Ceren okulda badimdi… Onunla çok sahne oynadım. Onunla oynamak büyük konfor…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dizi, film ve reklam sektöründe zam gerginliği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir