1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin afişinde neden Nursema ve Umut yer almadı?

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin dün yayınlanan afişi tartışma konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin afişinde neden Nursema ve Umut yer almadı?

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti‘nin ikinci sezon ilk bölümü yarın yayınlanacak. Gold Film‘in çok sevilen dizinin dün yeni sezon öncesi yayınlanan afişi çok konuşuldu. Sırayla soldan sağa Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Müjde Uzman‘ın yer aldığı afişte gözler özellikle Nursema ve Umut rollerine hayat veren Ceren Karakoç ve Serkan Tınmaz‘ı aradı.

Geçen seneye performanslarıyla damga vuran ve dizinin sevilmesine de büyük katlı sağlayan iki oyuncunun afişte olmamasının nedeni merak konusu oldu. Bu sezonun ilk afişi kurgulanırken geçen yılki afişte yer isimlere yer verildiği belirtildi ve herkesin olduğu ikinci bir afişin daha yayınlanacağı ifade edildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Saklambaç dizisine 3 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir