1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nde Nursema Umut tarafından aldatılıyor

7 Haziran’da ekrana gelecek olan 66. Bölümde sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragramı bu akşam yayınlanacak.

Kızılcık Şerbeti’nde Nursema Umut tarafından aldatılıyor

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin ekibi geçen Salı Global Agency’nin düzenlediği Cannes’daki partinin ardından cumartesi günü işbaşı yapmıştı. Bayram tatili nedeniyle yayınına bir hafta ara veren Gold Film imzalı dizinin yeni bölüm tanıtımı bu akşam yayınlanacak. Gelen bilgilere göre dizinin yeni bölümünde muhteşem oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema büyük bir kabus yaşayacak ve Nursema’nın evde Umut’u bir kadınla basacağı konuşuluyor.

Sezon finaline doğru giden dizide sezon sonuna kadar bir ayrılık yaşanmayacak. Kızılcık Şerbeti’nde herkesi şaşırtarak imam nikahı kıyan ve tesettüre giren Çimen (Selin Türkmen) yavaş yavaş aşık olduğu adamın yalanlarıyla peş peşe yüzleşmeye devam edecek. Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Giray (Kaan Taşaner) yakınlığı tam gaz ilerleyecek. Dizi 7 Haziran’da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Üstündağ’ın 1600 TL’lik telefonu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir