1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kan Çiçekleri’nin sezon final tarihi belli oldu

Bugün 300. Bölümü yayınlanacak olan Kanal 7’nin fenomen günlük dizisi “Kan Çiçekleri”nin sezon final tarihi merak konusuydu.

Kan Çiçekleri’nin sezon final tarihi belli oldu

“Kan Çiçekleri” dizisi bugün 300. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Rains Pictures ve UNİK Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin sezon final tarihi de belli oldu. Başrolünü Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel’in paylaştığı dizi 5 Temmuz’da yayınlanacak 354. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finalinin ve 3. sezon başlangıcının çok bomba bir hikâyesinin olacağı öğrenildi.

Reyhan Usta’nın yönettiği dizinin geniş bir hayran kitlesi olan Dilan ve Baran’ı Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş da üçüncü sezon anlaşmalarını yaptı. Kan Çiçekleri’nde Sabiha rolüne hayat veren Nazan Beyazıt’ın ardından Kader’i canlandıran Nuray Şerefoğlu ekibe veda ederken yeni ayrılıkların yaşanacağı da konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağlar Ertuğrul: Jön egom yok, bir sahnelik bir rolü de oynarım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir