1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Özgü Namal ile Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisinin Cannes afişi

FOX’un Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturan Gold Film imzalı “Kızıl Goncalar” dizisi büyük bir merakla bekleniyor.

İşte Özgü Namal ile Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisinin Cannes afişi

Ülkemizin en iyi oyuncularından Özgü Namal’ı yıllar sonra dizi setlerine döndüren Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği “Kızıl Goncalar” dizisi etkili senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yıla damgasını vuracak. Dizinin 2 başrol oyuncusu Özgü Namal ile Özcan Deniz 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek “Cannes Mipcom Fuarı” için hazırlanan afiş için bir araya geldi. Fuara Özcan Deniz onur konuğu olarak katılacak.

“Vatanım Sensin” ve “Atatürk” filmi gibi önemli yapımları yazan Necati Şahin’in imzasını taşıyan “Kızıl Goncalar” dizisini ödüllü yönetmenlerimizden Ömür Atay çekecek. Perşembe günü okuma provası yapılacak olan dizi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ediz Hun’un yılanlı pozu yürekleri ağızlara getirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir