1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Netflix'in "İstanbul Ansiklopedisi" dizisine 3 yeni oyuncu

Ödüllü yönetmen Selman Nacar’ın Tims&B imzalı dizisi “İstanbul Ansiklopedisi” Canan Ergüder, Helin Kandemir ve Kaan Mirac Sezen’i buluşturdu.

Netflix’in “İstanbul Ansiklopedisi” dizisine 3 yeni oyuncu

İstanbul Ansiklopedisi dizisinin hazırlıkları sürüyor. Yurtdışında aldığı ödüllerle göğsümüzü kabartan yönetmenlerimizden Selman Nacar’ın yazıp yöneteceği dizide Canan Ergüder “Nesrin” adlı doktora, Helin Kandemir Nesrin’in okumak için İstanbul’a yanına gelen kuzeninin kızı Zehra’ya, Kaan Mirac Sezen de Zehra’nın üniversiteden sınıf arkadaşı Harun’a hayat verecek. Adını İstanbul Ansiklopedisi, Reşad Ekrem Koçu tarafından 1944-1973 yılları arasında yayımlanan ve tamamlanamayan kültür ansiklopedisinden alan dizinin kadrosuna 3 oyuncu daha katıldı. Bu isimlerden biri genç yetenek Ecem Sena Bayır…

Bu sezon “Kuruluş Osman”da seyirci karşısına çıkan Bayır “İstanbul Ansiklopedisi”nde Harun ve Zehra’nın arkadaşı “Pelin”e hayat verecek.

Ocak ayında sete çıkması beklenen Netflix’te ekrana gelecek 8 bölümlük dizinin ekibine Ebrar Karabakan “Selin” ve Erdem Şenocak “Cihan” rolleriyle dahil oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeşilçam’ın bir çınarını da kaybettik. Yılmaz Atadeniz vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir