1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlker Kaleli ‘La Passion Turca’da üç dil konuşacak

İlker Kaleli, 'La Passion Turca' için beş hafta Madrid'de kampa girdi.

İlker Kaleli ‘La Passion Turca’da üç dil konuşacak

İlker Kaleli, ‘La Passion Turca’ için beş hafta Madrid’de kampa girdi. İspanyol Antenna 3 televizyonu için çekilecek ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin başrol oyuncusu olan İlker Kaleli, dizide İspanyolca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere üç dil konuşacak. London Academy of Music and Dramatic Arts’da dört yıl eğitim alan ve ileri seviye İngilizce bilen Kaleli, çoğunluğu İspanyolca olan dizi için Madrid’de İspanyolca dil kampına girdi. Günde yedi saat İspanyolca çalışarak altı bölümlük dizi senaryosunu ezberleyen oyuncu beş hafta süren eğitimi tamamlayarak dün Türkiye’ye döndü.

Çekimleri gelecek hafta başlayacak dizi için İlker Kaleli’nin dizideki partneri olan dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Maggi Civantos da önümüzdeki günlerde İstanbul’a geliyor. Antonio Gala’nın aynı adlı romanından uyarlanan ‘La Passion Turca’da antikacılık yapan karizmatik Yaman ile sanat tarihi araştırmacısı Olivia’nın Türkiye İspanya hattındaki aksiyon ve aşk konusu işleniyor.

Burak Hakkı dizinin kadrosunda

Bu arada ‘La Passion Turca’ dizisinin kadrosunda Zeynep Tuğçe Bayat’ın ardından kadroya Burak Hakkı da katıldı. Son olarak BKM’nin Murat Kepez imzalı “Hava Muhalefeti” filminde Ali Sunal (Cemil), Doğa Rutkay (Hatice) ve Ege Kökenli’yle (Gözde) beraber oynayan ve Teoman karakterine hayat veren Hakkı, ‘La Passion Turca’ dizisinde de Emir karakterini canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fatih Al üç koldan birden geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir