on

Depremde seferber olmuştu…İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu’nun eksik sahnelerini çekecek

Geçen ay deprem haberini duyar duymaz Hatay’a koşan ve köy köy dolaşıp yardım götüren İbrahim Çelikkol, "Kuş Uçuşu"nun eksik kalan sahneleri için sete çıkacak.

kuş 1

İbrahim Çelikkol geçen ay 11 ilimizi vuran büyük deprem felaketinde haberi alır almaz işi gücü bırakıp arazi araçlarıyla Hatay’da depremzedelerin imdadına yetişmişti. 99 depreminde aylarca çadırda kalan, deprem acısını çok iyi bilen ünlü aktör, tıpkı önceki yaz söndürme çalışmalarına katıldığı orman yangınlarında olduğu kalpleri bir kez daha fethetmişti.

Çelikkol depremde yardım çalışmalarına katıldığı için geçen ay çekemediği, Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Kuş Uçuşu” dizisinin eksik sahnelerini haftaya çekecek. Yakışıklı oyuncu 3 gün boyunca 2. sezondan kalan çekimlerini tamamlayacak. Üçüncü sezon çekimlerinin ise yeni bir değişiklik olmazsa 16 Mart’ta başlaması planlanıyor. Ay Yapım’ın Netflix için çektiği dizinin üçüncü sezonunu başarılı yönetmen Burak Müjdeci çekecek. “Kuş Uçuşu”nun Lale Kıran’ı Birce Akalay, dün Burak Müjdeci’yle hazırlık çalışmalarından “Çok  şanslı hissediyorum” notuyla fotoğraf paylaştı.

Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika’dan dönüyor

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık