1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Depremde seferber olmuştu...İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu'nun eksik sahnelerini çekecek

Geçen ay deprem haberini duyar duymaz Hatay’a koşan ve köy köy dolaşıp yardım götüren İbrahim Çelikkol, "Kuş Uçuşu"nun eksik kalan sahneleri için sete çıkacak.

Depremde seferber olmuştu…İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu’nun eksik sahnelerini çekecek

İbrahim Çelikkol geçen ay 11 ilimizi vuran büyük deprem felaketinde haberi alır almaz işi gücü bırakıp arazi araçlarıyla Hatay’da depremzedelerin imdadına yetişmişti. 99 depreminde aylarca çadırda kalan, deprem acısını çok iyi bilen ünlü aktör, tıpkı önceki yaz söndürme çalışmalarına katıldığı orman yangınlarında olduğu kalpleri bir kez daha fethetmişti.

Çelikkol depremde yardım çalışmalarına katıldığı için geçen ay çekemediği, Koray Kerimoğlu’nun yönettiği “Kuş Uçuşu” dizisinin eksik sahnelerini haftaya çekecek. Yakışıklı oyuncu 3 gün boyunca 2. sezondan kalan çekimlerini tamamlayacak. Üçüncü sezon çekimlerinin ise yeni bir değişiklik olmazsa 16 Mart’ta başlaması planlanıyor. Ay Yapım’ın Netflix için çektiği dizinin üçüncü sezonunu başarılı yönetmen Burak Müjdeci çekecek. “Kuş Uçuşu”nun Lale Kıran’ı Birce Akalay, dün Burak Müjdeci’yle hazırlık çalışmalarından “Çok  şanslı hissediyorum” notuyla fotoğraf paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu Seren Şirince 3 yıl sonra Amerika’dan dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir