1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç'ten Netflix'e iddialı bir dizi projesi geliyor

Yeni projesi merak konusu olan Halit Ergenç, Netflix için çekilecek "Adsız Aşıklar" dizisinde başrol oynayacak.

Halit Ergenç’ten Netflix’e iddialı bir dizi projesi geliyor

Halit Ergenç son olarak MedYapım‘ın Disney Plus için çektiği “Ten” (Skin) adlı dizide Songül Öden ve Melis Sezen‘le başrolü oynamış ancak Disney tüm dünyada yerli içerik alımını durdurunca dizi seyirciyle buluşamamıştı. Dizinin hangi platformda yayınlanacağı merak konusuyken Halit Ergenç cephesinden yeni bir haber geldi. Yeni projesi merak konusu olan ünlü aktör Netflix‘in “Adsız Aşıklar” dizisinde başrol oynayacak.

Yönetmen koltuğunda Umur Turagay‘ın oturacağı dizinin senaristliğini Başar Başararan yapıyor. 8 bölümlük “Adsız Aşıklar” dizisinin yapımcılığını Çağatay Önal, Başar Başaran ve Emre Özdur‘un kurduğu “Cumartesi Film” üstlenecek. Aralık sonu ya da ocak başında sete çıkması planlanan dizi aşk üzerinden anlatılan bir dram komediyi etkileyici bir dille seyirciye aktaracak. İstanbul’da çekilecek dizi için Halit Ergenç’e partner aranıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seda Türkmen “Yargı”dan ayrılıyor, “Sandık Kokusu”nun Lale’si oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir