1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç’e “Adsız Aşıklar” dizisinde bomba partner

Ünlü aktör Halit Ergenç peş peşe dijital dizi projeler çekecek. İlk dizisi “Yarınlar Yokmuş Gibi”de Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaşacak olan Halit Ergenç’in “Adsız Aşıklar” dizisindeki partneri de belli oldu.

Halit Ergenç’e “Adsız Aşıklar” dizisinde bomba partner

Halit Ergenç önce Gain, ardından Netflix’e dizi çekecek. 4 bölümlük ilk dizisi “Yarınlar Yokmuş Gibi” bu hafta sonu sete çıkacak olan Ergenç, 8 Ocak’ta da “Adsız Aşıklar”ın çekimlerine başlayacak. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay‘ın oturacağı dizide Halit Ergenç, başrolde ödüllü ve çok başarılı bir kadın oyuncuyla partner olacak.

“Cumartesi Film” imzalı 8 bölümlük dizi için ödüllü oyuncu Funda Eryiğit’le prensipte anlaşıldı. Başar Başararan’ın yazdığı dizi aşk üzerinden anlatılan bir dram komediyi etkileyici bir dille seyirciye aktaracak. Çekimler İstanbul’da yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Keskin ve Meriç Aral baharda evleniyor… Önce ev tutuldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir