1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç ile Funda Eryiğit’in “Adsız Aşıklar” dizisine flaş oyuncu

Cumartesi Film’in Netflix için çekeceği “Adsız Aşıklar” dizisinin 23 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor.

Halit Ergenç ile Funda Eryiğit’in “Adsız Aşıklar” dizisine flaş oyuncu

“Adsız Aşıklar” dizisi Netflix’in 2024’teki yeni iddialı içerikleri arasında… Geçen yıl sonunda Gain için Tuba Büyüküstün’le 4 bölümlük “Yarın Yokmuş Gibi” dizisini çeken Halit Ergenç, kısa bir dinlenme süresinin ardından “Adsız Aşıklar”ın setine başlıyor. Halit Ergenç’in Cem adlı bir aşk doktoruna hayat vereceği dizinin ekibine çok başarılı bir oyuncu katıldı. Son olarak “Çöp Adam” dizisindeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Sedef Avcı, Umur Turagay’ın yöneteceği “Adsız Aşıklar”la anlaştı.

Güzel oyuncu insanların aşk acılarını iyileştiren bir aşk hastanesinde geçen insan öykülerini konu alan dizide “İzlem” karakterine hayat verecek. Usta kalem Başar Başaran’ın yazdığı “Adsız Aşıklar”ın dizisi 23 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. 8 bölümlük dizide Funda Eryiğit, Rıza Kocaoğlu ve Cansel Elçin gibi birbirinden ünlü isim kamera karşısına geçecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’de Seher Soykan’ın vedası ağlattı… Serenay Sarıkaya’dan duygusal yorum geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir