1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gürkan Uygun NGM’nin bomba projesiyle ekrana dönüyor

“Kurtlar Vadisi”nde hayat verdiği Memati başta olmak üzere birçok unutulmaz karaktere hayat veren değerli oyuncu Gürkan Uygun’un yeni sezonda rol alacağı dizi projesi belli oldu.

Gürkan Uygun NGM’nin bomba projesiyle ekrana dönüyor

Gürkan Uygun yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında gelen iddialı dizi “Şehrazad”la ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. atv’de seyirciyle buluşacak “Şehrazad”, 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuran “Kardeşlerim”in yapım şirketi NGM imzası taşıyor. Gürkan Uygun, Burak Deniz’in ardından NGM’yle el sıkışan ikinci star isim oldu.

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturacağı “Şehrazad”ın hikâyesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan imzası taşıyor. Gürkan Uygun dizide Şehrazad’ın babası Kürşat’a hayat verecek. Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak dizinin başrol kadın yıldızının kim olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ömer dizisine “Melek” geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir