1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ezgi Mola kapıcı Ayten’le dönüyor

Ezgi Mola Disney Plus için çekilen Tims&B imzalı "Dünyayı Değiştiren Ayten" dizisini çekimlerine başladı.

Ezgi Mola kapıcı Ayten’le dönüyor

Ezgi Mola pandemide temizlik hastası Safiye’ye hayat verdiği dram dizisi Masumlar Apartmanı’yla kendisine hayran bırakmıştı. Arada Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde komedide rol alan Mola şimdi de çok etkili bir dram dizisi çekiyor. Ülkemizin en iyi oyuncularından Ezgi Mola, Tims&B’nin yeni dizisi “Dünyayı Değiştiren Ayten” dizisinde başrol oynuyor. Umur Turagay’ın yönettiği diziyi Ethem Özışık yazdı.

Çekimleri başlayan dizide Ezgi Mola, Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan kapıcı bir kadına hayat veriyor. Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır. Çok etkileyici bir hikâyesi ve çok konuşulacak diyalogları olan dizide Saadet Işıl Aksoy da çok başarılı bir polis olan Demet Şensoy’a hayat veriyor. Dizide Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler kilit rollere hayat veriyor. Tolga Güleç de projede 2 bölüm konuk oyuncu olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir ile Engin Akyürek’li Adım Farah’ta kim kimi oynuyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir