1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Yıldız "Gaddar" dizisinde

İlk tanıtımının bu hafta yayınlanması beklenen “Gaddar” dizisine Almanya’da yaşayan ünlü oyuncu Erdal Yıldız konuk oluyor.

Erdal Yıldız “Gaddar” dizisinde

“Gaddar” dizisi heyecanla beklenen iddialı dizilerin başında geliyor. FOX’ta yeni yıl itibariyle “Bambaşka Biri”nin bitiminin ardından cuma akşamları yayınlaması planlanan dizide Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan başrolleri paylaşıyor. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı, Sinan Öztürk’ün ise yönettiği diziye çok özel bir oyuncu konuk oluyor.

Son olarak Netflix’in Nejat İşler’li film serisi “İyi Adamın 10 Günü” ve “Kötü Adamın 10 Günü”nde “Abi” rolüyle muhteşem bir performans sergileyen Erdal Yıldız, “Gaddar’da “Zafer Bora” adlı sabıkası kabarık karanlık bir karaktere hayat verecek ve dizinin nefes nefese olaylara sahne olan ilk 3 bölümüne konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Metin Uca’nın efsane yarışması Passaparola’ya yeni sunucu aranıyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir