1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Özyağcılar'dan Balkan Ninnisi'ne duygusal veda

Erdal Özyağcılar 15 yıl sonra Makedonya'da dizi çekmişti.

Erdal Özyağcılar’dan Balkan Ninnisi’ne duygusal veda

“Balkan Ninnisi” dizisi 25. bölüm itibariyle ekrana veda ediyor. TRT’nin Makedonya’da çektiği dizide başrol oynayan Erdal Özyağcılar “Elveda Rumeli”nin ardından 15 yıl sonra aynı topraklarda dizi çekmenin mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü oyuncu dizinin çekimlerini tamamladıktan sonra duygusal bir mesaj yayınladı.

Özyağcılar şu duygusal satırları yazdı:

“Eveeeet…25 inci bölümde final yapıyoruz…”Balkan Ninnisi “ bitti. Balkan coğrafyasında, bizim de görevimiz bitti.
Üsküpte’ydik… Burada Türküne, Makedonuna, Arnavutuna, Boşnağına birlikte yaşamanın erdemini, çeşitli kültürlerin birbirlerinin geleneklerine, dillerine, dinlerine saygı gösterme efendiliğini hem gördük hem de bunları bizleri izleyenlere anlatmaya çalıştık. Tüm çalışanlar adeta birer kültür elçisi olduk. Bu imkanı bize veren TRT’ye teşekkür ederiz. Ve devamla yapımcılarımız Uğur Uzunok’a, Yalçın Arı’ya, yönetmenlerimiz Serdar Akar, Selahattin Sancaklı ve Evrim Öney’e, kamera, ışık, set ekibi çalışanlarına, kostüm, makyaj ve yapım ekibine… Sercan, İnanç, Enes, Eren ve Sibel’e çok teşekkür ederim. Balkan Ninnisi’sinde karakterlere hayat veren, gerçekten büyük özveri ile çalışan oyuncu arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ederim… Başka öykülerle, ekran da tekrar buluşana kadar Allahaısmarladık.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Uğur Yücel’li “Dünya Malı -1” filmi sete çıkıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir