1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dilek Taşı dizisine buruk veda

Kanal D’nin büyük umutlarla yayına başlayan dizilerinden Dilek Taşı’nın veda sahnesini çeken Çiçek Dilligil buruk bir veda mesajı yazdı.

Dilek Taşı dizisine buruk veda

Kanal D’nin Pastel Film imzalı dizisi Dilek Taşı yarın final bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin son sahneleri dün çekildi. Ekip veda etmeden önce karavanda hatıra fotoğrafı çektirdi. 80’li yıllara ışık tutan dizide Asuman Kutlu rolüne hayat veren usta oyuncu Çiçek Dilligil ekip arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafın altına “Karavanları kapatıp yola çıkmadan önce son kalanlar” mesajını yazdı.

Dizinin 20. final bölümünün özeti ise şöyle; Mustafa, hiç beklemediği bir anda Figen’i karşısında görünce şaşırır. Mustafa ve Figen, tüm engellere rağmen yeniden bir aradadır. Dündar’ın planından habersiz, kendilerini bekleyen sınavın Cemre’ye aile olacaklarını anlatmak olduğunu düşünürler. Fatma ise, yerine getiremediği annelik görevini tamamlamak istercesine Dündar’ın karşısına geçer. Figen ve Mustafa’nın geleceğine dair Dündar’dan söz ister. Dündar’ın cevabı, Figen ve Mustafa’nın kaderini yeniden yazacaktır.   Aras’ın ölümü Rona Köşkü’nde dengeleri alt üst eder. Macide Sevda’yı kendi tarafına çekerek oyun kurar. Fatma ise kızının geleceğini düşünür ve geçmişte yapılan kötülüklerin bedelini ödetmeyi planlar. İki kadın arasındaki savaşın kazananı ise merak konusudur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in yıldızları Lizge Cömert ve Yiğit Koçak Miami’de

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir