1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Deniz Baysal ve Devrim Özkan'lı dizinin başkomiser Toprak'ı kim oldu?

Ay Yapım'ın "Ne Gemiler Yaktım" dizisinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan "Yasemin" ve "Fidan" rollerine hayat verecek.

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’lı dizinin başkomiser Toprak’ı kim oldu?

Deniz Baysal ve Devrim Özkan‘ı buluşturan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Banu Kiremitçi Bozkurt‘un yazdığı Ay Yapım imzalı dizi Show TV‘de yayınlanacak. Henüz yönetmeni netleşmeyen dizide Baysal “Yasemin”, Özkan “Fidan” rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin erkek oyuncularıyla ilgili görüşmeler sürerken Deniz Baysal‘ın Erkan Kolçak Köstendil‘le takipleşmesi dikkat çekti. Kulislerden edindiğim bilgilere göre Erkan Kolçak Köstendil dizinin baş komiser Toprak rolü için imza aşamasında…

Dizinin diğer erkek başrol karakteri Rutkay için de Buğra Gülsoy’la görüşülüyor. Dizi Rengin ve Zeynep adında kız çocukları olan Yasemin ve Fidan’ın bir AVM’de tesadüfen yollarının kesişme hikâyesiyle başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Tozlu Yaka”nın yakışıklı yıldızı “Ömer” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir