1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci'li "Sandık Kokusu" dizisine ödüllü oyuncu

O3 Medya'nın Show TV için çekeceği dizisi "Sandık Kokusu" dizisinin saç, maktaj ve kostüm provaları devam ediyor.

Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci’li “Sandık Kokusu” dizisine ödüllü oyuncu

“Sandık Kokusu” dizisi Show TV‘nin merakla beklenen yeni projelerinin başında geliyor. Demet Akbağ (Filiz) ile Özge Özpirinçci‘nin (Karsu) çok etkili bir anne kız çekişmesine hayat vereceği, yakında sete çıkacak olan dizide Metin Akdülger “Atilla”, Necip Memili de “Reha” rollerine hayat verecek. Annesine emanet ettiği oğlunun kaybolması üzerine hayatı alt üst olan Karsu’nun dramatik hikâyesinin etkili bir dille anlatıldığı dizinin kadrosuna son olarak Kayhan Açıkgöz katıldı.

“Magarsus”, “Vermem Seni Ellere” ve “Dokuz Oğuz”daki performansıyla beğeni toplayan ve son olarak Kocaeli Kısa Film Festivali’nde “intihar Bekçisi” filmindeki performansı ile “En iyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi olan Kayhan Açıkgöz “Cevdet” karakterine hayat verecek. Cevdet’in Metin Akdülger‘in hayat vereceği Atilla’nın sağ kolu olacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Uraz Kaygılaroğlu’nun “Sakla Beni” dizisinin konusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir