1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çukur’un flaş ismi Ateş Kuşları’nda

Bozdağ Film’in atv için çektiği sevilen dizi “Ateş Kuşları” yenilenen senaryo ekibinin ardından oyuncu kadrosuna güçlü bir oyuncuyu daha dahil etti.

Çukur’un flaş ismi Ateş Kuşları’nda

Fenomen dizi Ateş Kuşları dizisi konsept değişikliğine gitti. Cuma akşamları seyirciyle buluşan Bozdağ Film imzalı dizinin senaryo ekibi değişmişti. Diziyi artık İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem kaleme alacak. Gülayşe (İlayda Alişan) ve köksüzlerin yaşam mücadelesine yeniden başladığı dizinin yeni döneminde hikâyeye yeni oyuncular da katıldı. Bu isimlerin başında başarılı oyuncu Mustafa Kırantepe var.

Özellikle “Çukur” dizisinde hayat verdiği Medet karakteriyle fenomen olan Mustafa Kırantepe “Ateş Kuşları”nda emlakçı Seyfi karakteriyle hikayeye güç katacak. Diziye yeni oyuncular da katılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hudutsuz Sevda’nın Rızvan Leto’su Burak Sergen’in oğlu da oyuncu oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir