1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Çöp Adam" dizisine 2 yeni oyuncu

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrol oynadığı "Çöp Adam" dizisinin 2. sezon çekimleri 5 Eylül'den sonra başlayacak.

“Çöp Adam” dizisine 2 yeni oyuncu

“Çöp Adam” OGM Pictures‘ın geçen sezondan kalan 3 dizisinin arasında yer alıyor. Geçen sezon Ömer ve Yalı Çapkını kadar istikrarlı bir reyting başarısı gösteremeyen dizide senarist değişikliğine gidilmişti. Meriç Demiray‘ın yazdığı dizinin yeni sezon çekimleri yakında başlıyor. Yeni sezonda daha çok aksiyonu bol sahneler çekileceği konuşulan diziye usta oyuncu Derya Alabora katıldı.

Derya Alabora‘nın “Viran” rolüne hayat vereceği öğrenildi. Dizinin diğer yeni oyuncusu ise Sarp karakterine hayat verecek olan Aytek Şayan... Başarılı oyuncu son olarak yine OGM Pictures‘ın Netflix için çektiği “Kübra” dizisinde Gökhan’ın (Çağatay Ulusoy) arkadaşı Serhat’a hayat vermişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinin kalan 17 bölümünün çekimleri ne zaman başlıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir