1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cansu Tosun annesini aldatan babasıyla görüşmüyor mu? İlk kez yanıt verdi

Bu sezon “Kirli Sepeti” dizisinde Nedime rolüne hayat veren Cansu Tosun, aile hayatıyla ilgili merak edilen soruya yanıt verdi.

Cansu Tosun annesini aldatan babasıyla görüşmüyor mu? İlk kez yanıt verdi

Cansu Tosun dün akşam “Şahsiyet” dizisinin 2 sezon lansman partisine katıldı. 13 Kasım’da Gain’de yayınlanacak olan dizinin galasına tek başına katılan Tosun eşi Erkan Kolçak Köstendil‘in evde 3 yaşındaki oğlu Marsel’e baktığını söyledi.

Başarılı oyuncu son dönemde çok ses getiren bir olayla ilgili de ilk kez konuştu. Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un annesini aynı zamanda komşuları olan Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’la aldattığı gündeme gelmişti. Güzel oyuncu konuyla ilgili soruyu duyar duymaz başrolleri arasında yer aldığı “Kirli Sepeti”ni işaret etti ve “Diziyi sorsanız daha heyecanlı… Çok güzel bir işe başladık, çok iyi gidiyor… Seyirci çok memnun, çok çok güzel geri dönüşler alıyoruz… Kadromuz çok iyi, tiyatro oyunum çok iyi gidiyor… -Annemle babamla ilgili konuşmak istemiyorum. Ben kendi özel hayatımı da hiç konuşan biri değilim. Annemle babamla ilgili de konuşmak istemiyorum. çok büyük bir saygısızlık olur. Herkes ne yaptığından kendi sorumlu hayatında…” dedi. Cansu Tosun babasıyla annesini aldattığı için görüşmediği iddiasına da “Babam o benim… Küs değilim, görüşmüyor değilim” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Haluk Bilginer’den Şahsiyet dansı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir