1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Canan Ergüder'den flaş "Aile" dizisi açıklaması

"Aile" dizisinin Leyla'sı Canan Ergüder "Bu akşamki bölümde Leyla'nın hikayesinde başka bir sayfa açılıyor" sözleriyle karakteriyle ilgili yaşanan değişim hakkında ipucu verdi.

Canan Ergüder’den flaş “Aile” dizisi açıklaması

“Aile” dizisinin yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya‘lı Ay Yapım imzalı dizi geniş ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin Leyla’sı Canan Ergüder‘in ilk sezonunda pek açılmayan hikâyesi bu sezon daha geniş işlenecek ve rol farklı bir yöne evrilecek.

Hayatında hapishane süreci başlayacak olan Leyla karakteriyle ilgili açıklama yapan Canan Ergüder, “Bilirsiniz çok paylaşım yapmayan biriyim. Dolayısıyla yeri geldiğinde yaptığımı da bilirsiniz. Yeri geldi. Bu akşamki bölümde Leyla’nın hikayesinde başka bir sayfa açılıyor. Bana bu etap çok ilginç ve güzel geldi. Bakalım siz ne düşüneceksiniz?” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Sözen “Aile Yalanları” oyunuyla tiyatro sahnesinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir