1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Büşra Develi "Kübra" dizisinden ayrıldı, yerine kim geldi?

Büşra Develi'nin Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı "Kübra" dizisine veda ettiği, yerine son yılların gözde bir oyuncusuyla anlaşıldığı ortaya çıktı.

Büşra Develi “Kübra” dizisinden ayrıldı, yerine kim geldi?

Kübra” dizisi Netflix‘in merakla beklenen yeni dizi projelerinin arasında yer alıyor. Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Nazan Kesal gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin birinci sezon çekimleri tamamlandı. Kısa bir süre sonra ikinci sezon çekimleri başlayacak. Dizinin kadrosuna ilk katılan isimlerden Büşra Develi’nin rolünün ağırlığı değişince projeden ayrıldığı öğrenildi.

Murat Uyurkulak, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosuna çok başarılı bir kadın yıldız katıldı. Son yılların öne çıkan oyuncularından Deniz Işın, OGM Pictures imzalı “Kübra” dizisinin kadrosuna katıldı. Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi ülkemizin önde gelen yönetmenleri Taylan Biraderler yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Bingöl: Babamın cenazesine gitmedim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir