1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burcu Alptekin görevini hangi yönetmene devredecek?

Temmuz ayından beri "Zeytin Ağacı" dizisini yöneten Burcu Alptekin, Yalı Çapkını'na geçiş yapmak için görevini bir başka meslektaşına devredecek.

Burcu Alptekin görevini hangi yönetmene devredecek?

Burcu Alptekin geçen ay “Zeytin Ağacı” dizisinin çekimlerine başlamıştı. Ayvalık‘ta çekilen dizinin ilk bölümlerini tamamlayan Alptekin “Yalı Çapkını” dizisine geçiş yapmak için görevini bu hafta bir başka meslektaşına devredecek. “Zeytin Ağacı”nın 2. sezon çekimlerinin kalan bölümlerini ödüllü iisim Erdem Tepegöz yönetecek.

Yalı Çapkını‘nın planlanan çekim takvimi hem yönetmenin özel durumu, hem de senaryoyla ilgili değişiklikler nedeniyle biraz ertelendi. Geçen hafta sonu kostüm provası başladı. Bu hafta oyuncular önce okuma provasında bir araya gelecek. Tarık Emir Tekin‘in birinci bölüme bomba gibi giriş yapacağı dizinin yeni bir gelişme olmazsa ay sonuna doğru sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hudutsuz Sevda dizisine bir flaş oyuncu daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir