1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Burak Dakak’ın sahnede ayak parmağı çıktı, Aydınlıkevler oyunu yarım kaldı

Demet Akbağ’lı Aydınlıkevler oyunu bu akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneleniyordu, yaşanan kaza nedeniyle oyunun ikinci yarısı sahnelenmedi.

Burak Dakak’ın sahnede ayak parmağı çıktı, Aydınlıkevler oyunu yarım kaldı

Aydınlıkevler’in bu akşam sahnelenen oyunu yaşanan kaza nedeniyle yarım kaldı. Oyun sırasında Burak Dakak’ın ayak parmağı çıktı. Acı içinde kıvranan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza sonrası oyun yarım kaldı. Burak Dakak, Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sahnede terlik giydiği anda Dakak’ın yere çarptığı ayak serçe parmağının başta kırıldığı düşünüldü ancak yapılan kontrollerde genç oyuncunun parmağında kırık değil, çıkık olduğu ortaya çıktı. Durumu iyi olan Burak Dakak‘ın hastaneden 1 saat sonra taburcu edileceği öğrenildi.

Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu ertelendi. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Serdar Biliş’in yönettiği BKM imzalı oyunda Burak Dakak’a Demet Akbağ, Salih Bademci, Sinem Ünsal, Sevda Baş, Caner Alkaya, Ömer Güneş, Barkın Sarp, Kiraz Tosun ve Ömer Güneş rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgü Namal’ın estetiksiz güzelliğine meslektaşından övgü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir