1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birkan Sokullu’ya MedYapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisinden teklif

İddialı dijital dizi projelerine bir yenisi daha ekleniyor. MedYapım Ayşe Övür’ün çok satan “Zamanın Kapıları” romanını dizi filme aktarıyor.

Birkan Sokullu’ya MedYapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisinden teklif

MedYapım beIN CONNECT’in dijital platformu Tod için iddialı bir dizi hazırlıyor. Başarılı yazar Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı eserlerinden uyarlanan diziyi Büşra Cebe yazıyor. Dizide gizemli bir kitabın yazarı olan yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan’ın ünlü bir politikacının kızı olan Nevra’yla tanışmasıyla değişen hikâyesi anlatılıyor.

Plazaların ağırlıkta olduğu Maslak’taki iş dünyasının merkezinden Yedikule ve yer altı efsanelerine uzanan dizinin Sinan’ı için Birkan Sokullu’yla görüşülüyor. Yönetmeni için görüşmelerin sürdüğü diziye sıcak bakan Sokullu’nun partnerinin kim olacağı ise merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Türk Dizi sektörünün büyük başarısı… Joy Awards’dan Güllerin Savaşı’na ödül

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir