1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Abdullah Ünal rolüyle fenomen olan Settar Tanrıöğen dün beyin kanaması geçirmişti.

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama

Settar Tanrıöğen dün akşam hastaneye kaldırılmış, 61 yaşındaki oyuncu beynindeki bir damarda kanama tespit edilince apar topar Taksim’den Ataşehir’e nakledilip ameliyata alınmıştı. Bilinci açılan oyuncunun sağlık durumu merak konusuydu.

Settar Tanrıöğen’in yoğun bakım servisinde devam eden tedavi süreci ile ilgili Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı şu bilgileri verdi:

“Hastamız Settar Tanrıöğen bir haftadan beri üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetlerinin yanı sıra hareketlerde ve konuşmada yavaşlama ve ara sıra kısa süreli bilinç bulanıklığı ile 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 20:45’de Acıbadem Taksim Hastanemize başvurmuştur. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda beyin damarlarından birinde anevrizma (anterior komunikan arter anevrizması) kanaması saptanmıştır.

Bu tanı üzerine Acıbadem Ataşehir Hastanemize sevk edilen hastamız, Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk liderliğindeki Girişimsel Nöro-Radyoloji ekibi ve anestezi uzmanı Doç. Dr. Nurcan Kızılcık tarafından işleme alınmış ve kanamaya yol açan anevrizma başarılı bir şekilde kapatılmıştır.

Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen’in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’nın gözyaşları

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 28 Ocak 2024

    Birsen hanlm Deha projede bir gelişme var mı? Lütfen bana yazacağımı söyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir