1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde 3 ayrılık birden

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi her salı seyirciyi ekran başına topluyor.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde 3 bomba ayrılık birden

Ben Bu Cihana Sığmazam” 56 kişilik kadrosuyla ekranın en çok oyuncusuna sahip diziler arasında yer alıyor. Her hafta aksiyon dolu anlara sahne olan dizinin ekibinde peş peşe yeni ayrılıklar yaşanacak. Dizide Cezayir’in annesi Gülendam’a hayat veren usta oyuncu Işıl Yücesoy projeye veda edecek.

Diziden ayrılacak diğer iki isimden biri Canan’ı canlandıran Değer Alp ile diğeri de Orhan’a hayat veren Erkan Sever... Öte yandan Oktay Kaynarca‘nın hem başrolünü oynayıp hem yapım ortağı olduğu hem de senaryo ve tasarımına katkı sağladığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceğiyle ilgili ise ekibe ilan edilen net bir karar bulunmuyor. Dizinin çok merak edilen “Kayıkçı” karakterine hayat verecek oyuncusu ise henüz belirlenmedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arzum Onan’dan çarpıcı itiraf: Boşanmayı talep eden Mehmet oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir