1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Babası İbrahim Tatlıses'le küs olan Ahmet Tatlıses'ten manidar sözler

Ahmet Tatlıses paylaştığı manidar sözlerle yine dikkatleri üzerine çekti.

Babası İbrahim Tatlıses’le küs olan Ahmet Tatlıses’ten manidar sözler

Ahmet Tatlıses, uzun süredir babası İbrahim Tatlıses’le küs… Geçen yaz babası kaza yaptığında olay yerine koşan Ahmet Tatlıses, babasının gönlünü almayı başaramıştı. Gönlü kırık olan Tatlıses sosyal medyadan manidar bir paylaşım yaptı ve “İnsanın birikimlerinde sözcükler var , ama gel gör ki her şey bir cümleyle konuşularak ifade edilemiyor, bazen güçlü sabrın bazen güçlü insanlığın önüne set oluyor. Karakterin güçlü olduğunda dün susuyorduysan bugün de sonuçta susuyorum “Allah” var, “Allah” biliyor” dedi.

“Kimsenin bardağında çay kaşığı olma, şeker eriyince bir kenara konulursun” sözünü paylaşan Tatlıses sözlerine şöyle devam etti:

“Beni iyi dinle! Beni iyi dinle hiç kimse göründüğü gibi değildir, vefanın ve acının adresini kendin unutmuşsun bilmez misin gün gelir duvarlar ördüklerin yanında yakın zannettiklerin uzağında oluverir… Niyet ve samimiyet zamanla ortaya çıkar güvenmeden önce farkındalığını sevmeden önce de aklını yokla aklı başında bir yalnızlık bile pişmanlık dolu bir yürekten daha iyidir. İnsan yaşadığı yere göre değil taşıdığı yüreğe göre yaşar.”

Ahmet Tatlıses’in sitem dolu paylaşımını İbrahim Tatlıses’in eski hayat arkadaşı Perihan Savaş da beğendi. Tatlıses ayrıca “İnsanlar onlar için ne yaptığınızı anlamazlar, ta ki siz yapmayı bırakana kadar” paylaşımını da yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver’den eşi Berkin Gökbudak’a yaş gününde aşk ilanı: Seni seviyorum sevgilim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir