1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aydan Şener “Üç Kız Kardeş”e oğlu Uzay’la geliyor

Kanal D’nin sevilen dizisi “Üç Kız Kardeş”e İclal Aydın’ın ayrılığının ardından Aydan Şener katılmıştı. Usta oyuncunun rolünün detayları ortaya çıktı.

Aydan Şener “Üç Kız Kardeş”e oğlu Uzay’la geliyor

“Üç Kız Kardeş” dizisinin bu akşam yeni bölümü seyirciyle buluşacak. Süreç Film imzalı fenomen diziye, senaryoya ilham veren aynı adlı eserin de yazarı olan İclal Aydın’ın vedasının ardından yine güçlü bir isim katılmış ve yapım şirketi değerli oyuncu Aydan Şener’le anlaşmıştı. Diziye Müjgan rolüyle dahil olan Aydan Şener’in hikâyesinin detayları da ortaya çıktı.

Ayvalık’ta çekilen dizinin Müjgan’ı tıpkı gerçek hayattaki gibi eski bir Türkiye Güzeli olarak seyirci karşısına çıkacak. Geçmişte Kemal Öner adlı bir aranjörle evlenen, şov dünyasından kopan ve oğlu Uzay’ı dünyaya getiren Müjgan eşinden ayrıldıktan sonra oğluyla Ayvalık’a yerleşmiş ve aileden kalan toprakları işletmeye başlamıştı. Müjgan, dizide oğluyla ilgili bir gerginlik sonrası Sadık’ın (Reha Özcan) hayatına girecek. Uzay rolüne hayat verecek oyuncu ise henüz netleşmedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun kızı Lalin’in hayvan sevgisi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir