1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ateş Kuşları"nın yazarlarının "Ağlayan Gelin" dizisi raftan indi

Bozdağ Film'in geçen yaz başında hazırlıklarına başlanan daha sonra ise rafa kalkan "Ağlayan Gelin" dizisi yeniden gündemde...

“Ateş Kuşları”nın yazarlarının “Ağlayan Gelin” dizisi raftan indi

atv‘de cuma akşamları seyirciyle buluşan “Ateş Kuşları” dizisinin yazarları Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem “Ağlayan Gelin” isimli yeni bir proje daha kaleme almış ve iki başarılı yazarın TRT için çekilecek yeni dizi projesinin hazırlıkları başlamıştı. Ancak diziyle ilgili çalışmalar ağustos başında ani bir kararla durdurulmuştu.

“Ağlayan Gelin” için anlaşılan ünlü oyuncu Bülent Polat da “Ateş Kuşları”nın kadrosuna kaydırılmıştı. Son gelen haberlere göre ise “Ağlayan Gelin”in çalışmaları yeniden başladı. Zorla evlendirilmeye çalışılan Yeşil adlı genç kızın büyük dramıyla başlayan dizi hayatı futbol taktikleri üzerinden anlatıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın eski senaristinden yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir