1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Netflix'in "Asaf" dizisine Burcu Biricik'li Fatma'dan transfer

Burcu Biricik'li "Fatma"ya imza atan İdea Film imzalı yeni Netflix dizisi "Asaf"ın güçlü oyuncu kadrosuna iddialı bir oyuncu daha katıldı.

Netflix’in “Asaf” dizisine Burcu Biricik’li Fatma’dan transfer

“Asaf” dizisi dün sete çıktı. Çok beğenilen Burcu Biricik‘li “Fatma”ya imza atan İdea Film imzalı Netflix dizisinde Cihangir Ceyhan (Asaf), Burçin Terzioğlu (Sema), Uygar Özçelik (Harun), Saadet Işıl Aksoy (Rüya), Sema Keçik (Nermin), Tayanç Ayaydın (Aziz), Serra Arıtürk (Meltem), Ahmet Rıfat Şungar (Cüneyt) rollerine hayat verecek. Özgür Önurme‘nin yazıp yönettiği dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Çağdaş Onur Öztürk katıldı.

Başarılı oyuncu 6 bölümden oluşan dizide Murat karakterine hayat verecek ve “Asaf”ın daha önce çalıştığı taksi durağındaki arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Asaf ve Murat bir komplonun içine düşecek. Çağdaş Onur Öztürk daha önce “Terapist”, “Fatma” ve “Prens” gibi ilgiyle izlenen dijital dizilerde performans sergilemişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ela Yörüklü’nün yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir