1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli’nin "Devran"a hayat vereceği “Deha” dizisi için Erdal Beşikçioğlu'na teklif

Atatürk 1881 - 1919 filminin 2.’si bu Cuma sinemalarda seyirciyle buluşacak olan Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisi Deha’nın hazırlıkları sürüyor.

Aras Bulut İynemli’nin “Devran”a hayat vereceği “Deha” dizisi için Erdal Beşikçioğlu’na teklif

Aras Bulut İynemli Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önderimiz Atatürk’e hayat verdiği 2. Film seyirciyle buluşmadan yeni dizi ya da film projesi için sete çıkmama kararı almıştı. Atatürk 1881 – 1919 filminin ikincisi bu Cuma gösterime girecek. Başarılı oyuncu da yeni dizisi için çalışmalarını hızlandırdı. Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği “Deha” dizisiyle yeni bir değişiklik olmazsa şubat ayında seyirci karşısına çıkacak. Damla Serim’in yazdığı diziyi uluslararası projelerde de imzası olan Umut Aral yönetecek. Dizide Aras Bulut İynemli “Devran” adlı bir matematik dehasına hayat verecek.

Dizinin oyuncu görüşmeleri yılbaşı tatilinin hemen ardından tüm hızıyla devam edecek. Ocak sonunda sete çıkması planlanan dizide Devran babası İskender tarafından çok küçük yaşta keşfedilmiş ve matematik dehası olarak yetiştirilmiştir. İskender rolü için çok değerli bir aktöre; Erdal Beşikçioğlu’na teklif götürüldü. Bir mahallede annesi Gülce ve kardeşleriyle büyüyen Devran’ın çocukluk aşkı “Esme”ye kimin hayat vereceği ise büyük merak konusu… Rol için ünlü isimlerin yanı sıra çok tanınmayan ama yetenekli genç kadın oyuncular üzerinde de duruluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Boşanma haberlerini yalanlayan Beren Saat ile Kenan Doğulu 2024’e dudak dudağa girdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir