1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz Defacto’dan ayrıldı, hangi bomba isme teklif gitti?

Giyim markanın son iki 2 yıldır reklam yüzü olan başarılı oyuncu Alp Navruz, geçtiğimiz haftalarda yeni sezonda yer almak istemediğini markaya bildirdi.

Alp Navruz Defacto’dan ayrıldı, hangi bomba isme teklif gitti?

Alp Navruz reklam yüzü olduğu Defacto giyim markasıyla yeni sezonda sözleşme yenilemeyecek. Kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan Afra Saraçoğlu’yla kadın koleksiyonu için anlaşma yapan ve ilk reklam filmi çok beğenilen marka çok flaş bir isme teklif götürdü.

Markanın Afra Saraçoğlu’nun ardından partneri Mert Ramazan Demir’e de Defacto’nun erkek yüzü olması için teklif götürdüğü ortaya çıktı. Demir firmayla el sıkışırsa Afra Saraçoğlu’yla reklam filminde de beraber kamera karşısına geçecek. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bayram sonrası çıktıkları gittiği Lizbon tatilinden bugün dönecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Akbaba hangi filme konuk oyuncu olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir