1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile'de Seher Soykan'ın vedası ağlattı... Serenay Sarıkaya'dan duygusal yorum geldi

Büyük final öncesi Ay Yapım'ın Show TV için çektiği "Aile" dizisinde kıymetli oyuncu Emel Göksu ekibe etkileyici bir sahneyle ekibe veda etti.

Aile’de Seher Soykan’ın vedası ağlattı… Serenay Sarıkaya’dan duygusal yorum geldi

“Aile” dizisinin büyük finali öncesi peş peşe bomba ayrılıklar yaşanıyor. Soykan ailesinin çınarı Seher Soykan‘a hayat veren dizinin usta oyuncusu Emel Göksu, seyirciyi gözyaşlarına boğan bir sahneyle ekibe veda etti. Göksu paylaştığı veda mesajında “Yaşadığım bu güzel yolculuğu benim ile birlikte paylaşan herkese teşekkürler. Ekip olarak çok güzel günler geçirdik, emeği geçen herkese teşekkürler. Yeniden görüşene kadar, kendinize iyi bakın” cümlelerine yer verdi.

Serenay Sarıkaya da usta oyuncunun paylaşımının altına “Emel ablam, seni çok seviyorum. Seni tanımak seninle çalışmak inanılmaz keyifliydi. Yeniden karşılaşmak dileğiyle…” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç’tan eşi Gupse Özay’a öpücüklü tebrik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir