1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aile" dizisinin yeni terapisti Zeynep Kızıltan oldu

Ay Yapım imzalı "Aile" dizisine Devin ve Aslan Soykan'ın yeni terapi sahneleri damga vuracak.

“Aile” dizisinin yeni terapisti Zeynep Kızıltan oldu

Aile” dizisi Show TV‘de salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Soykan ailesi ve ailenin gelini Devin’in hikâyesini çarpıcı olaylar eşliğinde ekrana taşıyan senaryosu Hakan Bonomo imzalı dizide Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ile Devin’in (Serenay Sarıkaya) yeni çift terapisi Neslihan’ı başarılı oyuncu Zeynep Kızıltan canlandırıyor.

Kızıltan bu akşam ekrana gelecek 23. Bölümden itibaren final bölümü olan 30. Bölüme kadar diziye rol alacak. Neslihan’ın Devin ve Aslan’ın ardından ailenin diğer fertleriyle de seans yapacağı konuşuluyor. Zeynep Kızıltan son olarak Exxen’de yayınlanan Onur Buldu’lu “Sizi Dinliyorum” adlı dizide terapi gören bir kadına hayat veriyordu, Aile’de ise terapist olarak seyirci karşısına çıkacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir