1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aile" dizisinin son sahnesi çekildi, ekip şarkılarla veda etti

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dev kadrolu “Aile” dizisi bu salı 30. Bölümüyle ekrana veda ediyor. 

“Aile” dizisinin son sahnesi çekildi, ekip şarkılarla veda etti

“Aile” dizisinin büyük finali 30 Ocak Salı günü ekrana gelecek. Dizinin ekibi dün 30. bölümün son sahnesini çekti. Duygusal anların yaşandığı son gün ekip paydos verdikten sonra beraber şarkılar söyleyip eğlendi. “Aile”nin Devin’i Serenay Sarıkaya iki hem kendisi şarkı söyledi, hem de çalınan şarkılar eşliğinde dans etti.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin final bölümü merakla bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımında Aslan Soykan’ın (Kıvanç Tatlıtuğ) “Hayat kazanamayacağımız tek kavgayı yine getirip önümüze koydu bizim… Bizi ölümle sınadı!” şeklindeki sözleri merak uyandırdı.  Hülya’nın (Nur Sürer) Kıymet’e (Rüçkan Çalışkur) silah çekmesi ve Devin’in (Serenay Sarıkaya) doğuma alındığı sahneler dikkat çekti.

Hakan Bonomo’nun yazdığı Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu diziyle ilgili kulislerden sızan bilgi mutlu sonla biteceği ve Devin ile Aslan’ın çocuklarına kavuşacağı yönünde… Bakalım dizi tarihinin en özel projelerinden biri olan “Aile”nin finalinde neler yaşanacak?

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisine Nusret geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir