1. Anasayfa
  2. Dizi

“Aile” dizisinde 2 bomba ayrılık

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı Aile dizisinde 30. Bölümdeki büyük finale doğru yeni ayrılıklar yaşanacak.

“Aile” dizisinde 2 bomba ayrılık

“Aile” dizisi geçen yılın en güçlü oyuncu kadrosuna  sahip dizilerinin başında geliyordu. Ay Yapım’ın Kıvanç Tatlıtuğ’un isteğiyle başından beri 30 bölüm olarak tasarladığı dizide avukat Serap rolüne hayat veren Selin Şekerci ayrılmıştı. Dizide peş peşe yeni ayrılıklar da yaşanacak.

Hakan Bonomo’nun senaryo ekibinde Ali Kobanbay, Bengi Özsöğüt ve Adilcan Güreşçi’nin de yer aldığı dizinin muhteşem oyunculuğuyla beğeni toplayan Leyla’sı Canan Ergüder büyük final öncesi ekibe veda edecek. Ergüder, Selman Nacar‘ın “İstanbul Ansiklopedisi” adlı Netflix dizisinin çekimlerine başlayacak. Aile’nin Seher Soykan’ı Emel Göksu da projeye erken veda edecek. Değerli oyuncunun 28. Bölümde diziden ayrılacağı öğrenildi. Usta oyuncuya şimdiden teklifler yağmaya başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Güven iddialı diziyle setlere geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir