1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nden büyük atak

Kızılcık Şerbeti dizisi reytinglerde büyük bir ivme kazandı.

Kızılcık Şerbeti’nden büyük atak

Show TV’de ekrana gelen Gold Film imzalı “Kızılcık Şerbeti” dizisi her hafta izlenme oranlarını artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın başlıca rollerini paylaştığı “Kızılcık Şerbeti”nin dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle büyük beğeni topladı.

Dizi,  Dizi, ABC1 20+’da 5.50 izlenme oranı ve 11.95 izlenme payı, AB’de 5.40 izlenme oranı 12.85 izlenme payı, Total’de 4.20 izlenme oranı 9.55 izlenme payı aldı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile Twitter’da yaklaşık 4 saat TT listesinin zirvesinde yer alarak gündeme oturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bomba isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir