1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkeğe Güven Olmaz dizisine iki flaş oyuncu

Pastel Film'in FOX İçin çekeceği "Erkeğe Güven Olmaz" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Erkeğe Güven Olmaz dizisine iki flaş oyuncu

“Erkeğe Güven Olmaz” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film’in FOX için çekeceği dizi için ilk olarak “Erhan” rolüne hayat verecek olan Alperen Duymaz’la anlaşma yapılmıştı. Daha sonra  dizide Erhan’ın patronu Sibel rolü için de Melisa Aslı Pamuk’la el sıkışılmıştı. Erdal Küçükkömürcü’nün “Tahir” karakteriyle diziye dahil olduğu diziyi Doğa Can Anafarta’nın yönetecek. Senaryo Süpervizörlüğünü Can Sinan’ın yaptığı diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz ve Zafer Özer Çetinel yazıyor. Merakla beklenen ddiziye 2 yeni oyuncu katıldı.

Dizide Sibel’in kardeşi Tuncay’ı başarılı oyuncu Ahmet Kayakesen canlandıracak. Sibel ile Tuncay’ın annesi Şükran’a ise usta oyuncu Hülya Gülşen hayat verecek.

Cast çalışmaları süren dizide evlilik planları yaparken büyük bir borçla karşı karşıya kaşan Erhan’ın patronundan aldığı ilginç teklifle başka bir yöne savrulan hayatı etkikleyici bir dille ele alınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alina Boz ve Kerem Bürsin’in büyük başarısı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir