1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gönül Dağı dizisiyle ilgili flaş gelişme

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın Dünya Kupası yayını nedeniyle hangi tarihlerde ara vereceği belli oldu.

Gönül Dağı dizisiyle ilgili flaş gelişme

Gönül Dağı dizisi 3 sezondur TRT’nin en çok izlenen dizilerinin başında geliyor. Köprü Film imzalı dizi samimi hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu kadar Eskişehir’in muhteşem atmosferinde çekilen görüntüleriyle de seyirciye görsel bir lezzet sunuyor. İlgiyle izlenen dizi TRT’nin Dünya Kupası maçlarını ekrana getireceği için 3 hafta yayınına ara verecek.

Gönül Dağı 19 Kasım’da  seyirciyle buluşacak 77. Bölümden sonra yayınına ara verecek ve 17 Aralık’ta 78. bölümüyle seyirci karşısında olacak. Bu arada dizinin ekibi 24 Kasım’a kadar tatile çıktı. Yahya Samancı’nın yönettiği dizi ekibi 24 Kasım’da 78. bölümün çekimi için sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna’dan bir film, bir de dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir