1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu çiftten yardım çağrısı: Annemiz de enkaz altında

Türkiye 7.4'lük depremin acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu çift de annelerinin enkaz altında olduğunu açıkladı.

Ünlü oyuncu çiftten yardım çağrısı: Annemiz de enkaz altında

Enkaz altında kalan vatandaşlarımız için kurtarma çalışmaları sürüyor. Türkiye sabaha karşı yaşanan depremin  acısıyla sarsıldı. 7.4 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük hasar ve can kaybına neden oldu. Oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesinin de Hatay’da enkaz altında olduğu ortaya çıktı…

Hatay Antakya Sümerler Mahallesi Harbiye A-3 Blok adresinde yıkılan binada annelerinin de yaşadığını söyleyen Çağrı Çıtanak ve eşi Başak Gümülcinelioğlu  oyuncu yetkililere yardım çağrısı yaptığı tweet paylaştı.

Çıtanak tweet’in de “Hatay/Antakya/Sümerler mahallesi harbiye cad. yıkılan bina A/3 blok doğup büyüdüğüm apartmandır. Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” dedi. Başak Gümülcinelioğlu da “Hatay Antakya Sümerler Mahallesi , Belediye Kooparatif evleri , A3 te annemiz var. Haber alamıyoruz. Gören duyan kim varsa lütfen haber edin” çağrısında bulundu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dokuz Oğuz dizisine 2 taze kan

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir