1. Anasayfa
  2. Magazin

Geçen ay bakımevinde 94. yaş günü kutlanan Yılmaz Gruda'dan kalan son görüntü

14 Temmuz'da kaldığı bakımevinde yaş gününü kutlayan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda aramızdan ayrıldı.

Geçen ay bakımevinde 94. yaş günü kutlanan Yılmaz Gruda’dan kalan son görüntü

Yılmaz Gruda dün aramızdan ayrııldı. Geçen ay 14 Temmuz’da kaldığı bakımevinde kızı Elvan Gruda, torunu Emre ile menajeri Tümay Özokur usta sanatçının 94. yaş gününü kutlamıştı. Sayısız film, dizi ve ödüle sahip olan Gruda yaşama sevinci ve yüksek enerjisiyle tanınıyordu. Böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gören usta oyuncunun hasta yatağında bile senaryo yazdığı belirtildi.

Yılmaz Gruda‘nın vefatının ardından sevenleri sosyal medyada neden bakımevinde kaldığını merak etti. Usta sanatçının menajeri Tümay Özokur “Kızı ve torunu asla yalnız bırakmadı. Fakat tıbbi bakıma ihtiyacı olduğu için doktor gözetiminde kalmalıydı. Yılmaz abi ailesi tarafından terk edilmedi” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda” dizisine 4 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir