1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Yılbaşı ekranında kanallarda hangi programa, hangi ünlü isimler konuk oluyor?

Yılbaşı gecesi Show TV’de “Güldür Güldür Show”, Star TV’de İbo Show, Kanal D’de “Şarkılar Bizi Söyler”, tv8’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, atv’de “Yıldızlar Bize Uzak” dizisi ve FOX’ta ise film yayınlanacak.

Yılbaşı ekranında kanallarda hangi programa, hangi ünlü isimler konuk oluyor?

Yılbaşı ekranı bu yıl sürprizsiz geçecek. Star TV bir yılbaşı klasiği haline gelen İbo Show’da  İbrahim Tatlıses Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar’ı ağırlayacak. Kanal D’de “Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel” programında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici aralarında Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi’yi ağırlayacak.

tv8’in jürisinde Meryem Uzerli’nin de yer alacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yayınında İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan, Kerem Alışık, Enis Arıkan, Özge Özacar, Özgü Kaya, Devrim Özkan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya gibi ünlü isimler yarışacak.

Show TV’de ünlü isimlerin renk kattığı yine çok eğlenceli olan “Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel” programı yayınlanacak. Atv “Yıldızlar Bize Uzak” dizisi ve Kim Milyoner Olmak İster’in ünlülerin yarıştığı özel çekimini ekrana getirecek. FOX ise yılbaşı gecesi film yayınlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Safir’in Feraye’si Özge Yağız’dan Fransa çıkarması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir