1. Anasayfa
  2. Magazin

Ünlü oyuncunun numarasını bulmak için öyle bir yola başvurdular ki!

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, kendisine ulaşmak için babaannesi ve merhum dedesinin hesaplarını kullanan fanlarına isyan etti.

Ünlü oyuncunun numarasını bulmak için öyle bir yola başvurdular ki!

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, numarasını bulmak için merhum dedesi adına hesap açan ve babaannesinin hesabını hack’leyen fanlarının yaptıklarını öğrenince şoke oldu. Bazı takıntılı hayranları Yılmaz’ın babaannesi ve dedesiymiş gibi yakın dostlarına ve diğer akrabalarına mesaj atıp “Torunumun numarasını kaybettim, bana gönderir misin?” diye sormaya başladı.

Bu duruma çok üzülen güzel oyuncu şu mesajı paylaşarak duruma isyan etti:

“Böyle etrafındaki insanların numaramı vesaire sorulmasına bu zamana kadar hep sustum, sorgulamadım ama yani babaannemin hesabını hack’leyip numaramı oradan bulmaya çalışmak… Hani onu da geçtim, rahmetli dedemin adına hesap açıp akrabalarıma yazmak nedir ya? Bu zamana kadar iyi veya kötü kimsenin yazdığına çizdiğine en ufak bir şey demedim ama yapmayın rica ediyorum. İnsanların acıları ile oynayacak kadar ileri gitmeyin! Bırakınbizim de özelimiz olsun… Sadece biraz olsun saygı istiyorum bu kadar…”

Yasak Elma’nın Kumru’su

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir