1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eski soyadına dönen ünlü oyuncudan çarpıcı itiraf: Boşandım, kendi cumhuriyetimi ilan ettim

"Conka" soyadıyla tanınan ünlü oyuncu Yasemin Baştan 3 yıl önce boşandığını anlattı ve "Kendi cumhuriyetimi ilan ettim diyeyim" açıklamasını yaptı.

Eski soyadına dönen ünlü oyuncudan çarpıcı itiraf: Boşandım, kendi cumhuriyetimi ilan ettim

Ünlü oyuncu Yasemin Baştan, Ceyda Düvenci’nin NTV ekranlarında yer alan programı Bambaşka Sohbetler‘ine katıldı. Yayında, bilinen soyadı Conka yerine  Baştan’ı kullanan usta oyuncunun durumu Ceyda Düvenci‘nin dikkatini çekti. Ceyda Düvenci:  Bunca yıllık kariyerini Conka soyadına inşaa edip, şimdi Baştan’ı seçmek büyük bir cesaret” yorumunu yapınca, Yasemin Baştan, boşandığını açıkladı.

“Kendi cumhuriyetimi ilan ettim”

Yasemin Baştan: “Bunun telaffuzuna ihtiyaç da olmadı. Ben programlara katılan da biri değilim. 3 yıl olacak boşanalı sürecin üzerinden 3 yıl geçti. O soyadıyla başladım evet. Şimdi gerçekten Baştan başlıyorum…  Kendi cumhuriyetimi ilan ettim diyeyim. Herkes iyi olsun, ben çok iyiyim. Yaşadığım her şeye teşekkür ediyorum. Oğlum 26 yaşında oldu.  Benim için gerekli miydi, belki değildi. Şu andaki Yasemin’i çok seviyorum. Çok güldüğüm bir şey oldu, şöyle bir haber okudum bir dizi için ‘Rolü Yasemin Conka’ya teklif ettiler ama Yasemin Baştan aldı’ o çok eğlenceliydi” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atv’nin Tutsak dizisinin adı değişti, Altın Kafes oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir