1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Türkan Şoray'dan duyar duyar acil açıklama

Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray, adına açılan sahte twitter hesabından siyasi paylaşımlar yapılması üzerine harekete geçti.

Türkan Şoray’dan duyar duyar acil açıklama geldi

Türkan Şoray’ın twiiter’da hesap açtığı gündeme geldi. Haber siteleri Şoray’ın fotoğrafını kullanaran “Yeni yılda bir yenilik de ben yaptım ve Twitter hesabı açtım. Tek resmî hesabım budur. Atatürk’ümüzün yolunda modern, çağdaş ve refah bir ülke olmayı diliyorum. Herkese mutlu sağlıklı yeni yıllar” mesajını yazan hesabı haberleştirdi. Kısa sürede hesabın takipçi sayısı arttı. Daha sonra hesaptan siyasi paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Bu gelişme üzerine Türkan Şoray hesabın sahte olduğunu instagram hesabından duyurdu ve “Benim twitter hesabım yoktur. Sadece resmi instagram hesabım vardır” açıklamasını yazdı. Sahte hesap yapılan şikayetlerin üzerine kısa sürede askıya alındı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yabani’nin Neslihan’ı Dolunay Soysert’in sosyal medya isyanı: Silahsız birine bıçak saplamak gibi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir